Följ KOMPAN

KOMPAN öppnar nytt träningsinstitut och erbjuder ett komplett träningssortiment!

Pressmeddelande   •   Jan 26, 2015 09:54 CET

KOMPAN, världens ledande tillverkare av lekplatsutrustning och föregångare inom lekplatser som främjar hälsa, inlärning och social integration, kan nu presentera ett spännande nytt initiativ: KOMPAN Fitness Institute.

KOMPAN Fitness Institute är ett särskilt kunskapscentrum som ska stödja KOMPANs forskning och utveckling inom utomhusträning, som är ett viktigt fokusområde för företaget. KOMPAN har knutit till sig Rob Boogmans för att leda det nya institutet. Rob är expert på fysisk terapi och träning, och har uppfunnit utomhusträningskonceptet STANDING STRONG™.

– Vi är otroligt glada över vårt nya KOMPAN Fitness Institute och de unika fördelar som Rob Boogmans kommer att tillföra till KOMPAN, säger KOMPAN:s VD Connie Astrup-Larsen.

Förutom att knyta till sig Rob för det nya träningsinstitutet lägger KOMPAN också till STANDING STRONG™ i sitt produktsortiment. STANDING STRONG™ bygger på en unik teknik med justerbart motstånd, Konceptet utgör ett komplement till KOMPANs X-ERCISE™-sortiment och den globala distributionen av TGO-utomhusgym med grön energi, vilket bidrar till att skapa branschens mest attraktiva utbud för utomhusträning.

– Jag har länge beundrat KOMPAN:s banbrytande arbete med lekplatser, och är glad över att få den här möjligheten att hjälpa KOMPAN stärka sin ledande position ytterligare inom ett fält jag känner mycket starkt för, säger Rob Boogmans.

Institutet slår upp dörrarna i januari 2015, när Rob ansluter till KOMPANs huvudkontor i Danmark.

Om du vill vet mer kan du kontakta KOMPAN eller besöka www.KOMPAN.com

Läs mer om TGO här :

http://viewer.zmags.com/publication/25f23923

KOMPAN - världsledande inom lekplatsutrustning!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera